Keperluan Pemandu, Peraturan dan Peraturan untuk menyewa kereta

Keperluan Pemandu, Peraturan dan Peraturan untuk menyewa kereta

Kereta Sewa

1. Berapa lama saya perlu memandu kenderaan sewaan?

Umur asas untuk menyewa kenderaan di banyak kawasan adalah 21 dan pemandu mesti mempunyai permit pemandu yang besar.

Sekiranya umur 21 hingga 24 hanya klasifikasi yang disertakan boleh dipajak – ECAR, CCAR, FCAR, ICAR, CFAR, IFAR, ILAE, ISAR, MBAR, MVAR. Untuk penjelasan mengenai perhimpunan kenderaan kami, ia adalah ideal jika anda melawat armada kami menguruskan.

Yuran Pemandu Bawah Umur akan dikenakan untuk pemandu di bawah 25 tahun.

2. Sejauh manakah saya perlu memegang permit pemandu saya untuk menyewa dengan Sixt?

Tidak ada tempoh asas bahawa permit pemandu sepatutnya sah untuk pajakan dengan Sixt di Amerika Syarikat. Semua pemandu (mengira mana-mana pemandu tambahan) mestilah mengawal permit pemandu yang “sah”.

Kritikal – Pengurangan lanjut berlaku bergantung pada umur pemandu dan jenis kenderaan yang diperlukan. Adalah ideal jika anda merujuk kepada Soalan Lazim mengenai ‘Prinsip dan Peraturan – Soalan 1’ Berapa lama saya perlu memandu kenderaan kontrak? ‘ untuk data tambahan.

3. Apakah bukti bukti / ID yang perlu saya bawa dengan saya semasa mengumpul kenderaan?

Permit pemandu yang sah untuk semua pemandu yang dinamakan – tidak ada tempoh asas yang sepatutnya menjadi besar. Lesen memandu yang dicetak dalam huruf bukan Roman (Arab, Cina, Cyrillic, dan sebagainya) mesti disertakan dengan permit pemandu global. Mana-mana permit pemandu yang bermula dari negara bukan sebahagian daripada permit permukiman pemandu sejagat hendaklah juga disertai oleh tafsiran rasmi.

Penyewa bukan dari Amerika Syarikat mesti memberi bukti yang membezakan bukti pembezaan kerajaan, sebagai contoh, permit perjalanan yang besar, kerajaan yang disediakan.

Untuk pemegang tempat duduk kejiranan yang menggunakan kad platinum, dua bil perkhidmatan diperlukan. *

4. Bolehkah saya memulihkan kenderaan di luar waktu yang tersedia?

Beberapa tempat kerja menawarkan peluang untuk mendapatkan / menurunkan pentadbiran. Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, anda boleh melihat data cawangan yang boleh diakses di halaman ‘Cawangan’ untuk penjelasan

Keperluan Pemandu, Peraturan dan Peraturan untuk menyewa kereta

5. Bilakah hari tambahan dikenakan?

Semua sewa dikenakan berdasarkan tempoh pengecasan 24 jam. Hanya apabila sewa melebihi kitaran 24 jam akan dikenakan sebarang hari tambahan.

6. Bagaimanakah saya memulihkan kenderaan sewa saya lewat?

Sekiranya anda lewat dengan kenderaan sewaan anda, jika anda tidak keberatan hubungi panggilan ke pejabat Tempahan kami. Bahagian ini setiap minit setiap hari dan kami akan bersemangat untuk memberi arahan berkenaan dengan membantu pilihan atas peluang yang anda lalui lewat

7. Apakah Syarat dan Syarat untuk menyewa kenderaan?

Untuk melihat terma dan syarat penuh kami sila lawati halaman Terma dan syarat kami.

8. Adakah merokok dibenarkan di dalam kenderaan?

Sixt berfungsi dengan strategi tidak merokok yang ketat di sebahagian besar kenderaan kami. Kami akan membenarkan bayaran pembersihan yang unik kepada penyewa jika kenderaan yang dikembalikan memerlukan rawatan yang luar biasa untuk mengosongkan sebarang bukti merokok.

9. Adakah saya akan dijamin oleh perlindungan saya sendiri?

Sekiranya klien memutuskan untuk tidak mengambil ruang lingkup dengan Sixt maka diperlukan untuk memperhatikan pembekal perlindungan mereka dalam bidang perlindungan dan juga nombor strategi mereka. Untuk penyewaan di luar Amerika Syarikat sila amati istilah yang berasingan bagi negara yang berkontrak dengan menggunakan halaman data sewa kami.

Keperluan Pemandu, Peraturan dan Peraturan untuk menyewa kereta

10. Siapa yang bertanggungjawab menghentikan kesalahan denda / aktiviti?

Pemegang tempat letak kenderaan itu secara eksklusif bertanggungjawab terhadap sebarang denda kesalahan aktiviti dan perbelanjaan organisasi berkaitan yang dibawa di tengah-tengah tempoh sewa mereka.

11. Bolehkah orang lain selain saya memandu kenderaan?

Sesungguhnya, pemandu tambahan perlu direkodkan pada kontrak sewa. Pemandu kedua juga harus memberikan permit memandu mereka secara besar-besaran untuk menilai sebelum bertukar menjadi pemandu bernama sewa dan ini sepatutnya boleh dilakukan di mana-mana kawasan Sixt sepanjang tempoh masa sewa. Caj akan dikenakan

12. Bilakah kos akhir anda bermula dan bungkus?

Akhir minggu kami kos minggu bermula dari 12:00 pada hari Jumaat hingga 09:00 pada hari Isnin yang akan datang. Pada kenderaan perniagaan akhir minggu kos mulai dari waktu yang anda mendapatkan kawasan dibuka pada hari Jumaat hingga 09:00 jam pada hari Isnin yang akan datang.

13. Bolehkah saya memulihkan kenderaan ke kawasan alternatif?

Sixt US menawarkan satu-laluan sewa antara kawasan terpilih, dan caj terhad mungkin dikenakan.

14. Bolehkah saya menempah kenderaan dan membayarnya tanpa mengira sama ada saya tidak akan menjadi individu yang merebut dan memacunya?

Tidak, pada musim tempahan nama pemandu mesti disediakan bersama Visa yang digunakan untuk ansuran. Nama yang dicatatkan pada Visa yang digunakan juga harus menyelaras nama pemandu.

Keperluan Pemandu, Peraturan dan Peraturan untuk menyewa kereta

15. Bolehkah saya meninggalkan kenderaan yang tidak sah bahan api?

Kami memberikan semua sewa dengan tangki bahan bakar penuh, dengan cara ini ia mesti kembali dengan tangki bahan api penuh untuk mengekalkan jarak strategik dari caj tambahan seperti yang ditetapkan pada kontrak sewa. Apa lagi Sixt menawarkan pelanggan mereka pilihan bahan bakar prabayar. Dengan memilih untuk membuat pra-bayar bahan api lebih awal, anda boleh memulihkan kenderaan dengan tidak sama dengan tangki bahan bakar penuh.

.

16. Apa yang perlu saya lakukan sekiranya berlaku kerosakan atau kecelakaan?

Sixt memberikan titik hubungan yang berkaitan dengan pemahaman sewaan yang diberikan kepada anda semasa pickup. Data hubungan juga akan ditanggung kerosakan Antarabangsa / Eropah selagi Sixt telah memberi kelulusan untuk kenderaan itu dibawa ke luar negara. Atas kemungkinan bahawa kenderaan disediakan oleh salah satu data kenalan Rakan kami untuk pecahan akan dapat diakses di dalam kenderaan.

17. Apakah peluang yang saya perlukan untuk meluaskan tempoh sewa saya?

Sekiranya tidak membayar dengan Visa satu pengembangan boleh diminta dengan menghubungi Pusat Kenalan kami. Mana-mana tambahan selama lima hari mesti dilakukan di kedai.

Keperluan Pemandu, Peraturan dan Peraturan untuk menyewa kereta

Untuk mendapatkan sebarang maklumat mengenai kereta sewa. Anda boleh layari http://www.ezcarrental.co/kereta-sewa-murah/. Mereka menawarkan sewa kereta murah di sekitar kawasan kl. Jangan tunggu lagi dan tempahlah sewa kereta murah anda sekarang.